Dagmaarialla kaksi kummiponia ponikuninkaallisissa

Dagmaarian kummiloimi sopi hyvin Kålmans Polly päälle.

Dagmaarian kummiloimi sopi hyvin Kålmans Polly päälle.

Ponit ja nuoret ohjastajat valtasivat Porin raviradan elokuun puolessavälissä Ponikuninkuusravien merkeissä. Kilpailussa seppelöitiin kuningas, kuningatar, ruhtinas ja ruhtinatar. Dagmaarialla oli mukana kilpailuissa kaksi kummiponia. Shetlanninponiruuna Bilex ohjastajanaan Heta Huuskola kilpaili ponikuninkuudesta ja gotlannin russtamma Kålmans Polly huittislaisen Fanny Suomelan kanssa metsästi voittoa poniruhtinatar-kilpailussa.

Lauantaina Kålmans Polly sijoittui kahdeksanneksi ajalla 53,3 ja sunnuntaina kolmanneksi ajalla 48,5. Kokonaiskilpailusijoitukseksi tuli hienosti poniruhtinatar-kilpailussa toinen. Bilexin kilpailu ei sujunut aivan yhtä mallikkaasti. Jo lauantaina laukat vaivasivat ja sijoitus oli 9. Sunnuntaina kohtaloksi koitui maalisuoran laukka sijalta kuusi. Näin ollen Bilex ei saanut kokonaiskilpailussa lainkaan tulosta.

Johtaja Taru Anttila oli molempina päivinä mukana ravitapahtumassa.

– Kiva viikonloppu perheille. Dagmaaria haluaa olla tämän tyyppisessä toiminnassa mukana tukemassa lapsia ja nuoria, sillä eläinten kanssa toimiminen antaa lapsille hyvää oppia vastuunkantamisesta ja kehittää empatiakykyä. Lisäksi lapsi saa näin mahdollisuuden löytää ihmisen ja eläimen välisen ainutlaatuisen ystävyyden.

Kategoria(t): Arkielämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s