Palveluvastaava  on linkki omaisten ja kotimme välillä

sari2

Yleinen näkymä saapuessasi Suomalaisen palvelukodin pääovelle. Sari näkyy iloisena toimistossaan.

” Suomalainen palvelukoti, Sari Blomqvist”, on yleisin vastaus soittaessasi kotimme toimistoon. Iloisen Sarin näet myös yleensä hänen huoneensa ikkunasta tullessasi kotimme pääovelle.  Käden heilautus tervehdyksenä ja summeri sanoo piip. Ja niin pääset sisälle.

Sari on Porin Suomalaisen palvelukodin palveluvastaava. Hän tietää kaikki asukkaat ja heidän omaisensa, sillä Sari on linkki sijoittamispäätöksen jälkeen omaisen ja palvelukodin välillä. Sarin kanssa sovitaan asioista ja tehdään sopimukset. Ja tietysti Sari neuvoo, opastaa ja on apuna kaikissa asioissa.

Sari on ollut töissä palvelukodilla jo 15 vuotta. Hän on nähnyt siis Porin Suomalaisen palvelukodin liiketoiminnan siirtymisen Porin Suomalaiselta vanhainkodilta Dementiahoitokoti Dagmaarialle. – Tämä muutos on ollut mukava ja tuonut mukanaan uutta.  Työnkuva muuttui jonkin verran töiden uudelleenjärjestelyssä omistussuhteiden muutoksen myötä. Suuri osa työnkuvaani on edelleen kuitenkin työlistojen suunnittelu sekä sijaistaminen palveluneuvonnan, erilaisten toimistotöiden ja sopimustenteon lisäksi, Sari kertoo.

Myös uudisrakentamisen Sari näkee positiivisena. – Nyt asukkaillamme on uudenaikaiset, tilavammat ja ajanmukaiset huoneet suihkuineen ja vessoineen, hän iloitsee.

Mikä sitten Sarin mukaan on töissä mukavinta? Hän kertoo nauttivansa ilmapiiristä ja siitä, että saa tavata työssään ihania asukkaita ja heidän omaisiaan. Unohtamatta tietysti iloisia ja mukavia työkavereita. Sari toivoo, että saisi olla työssään aina eläkeikään asti, sillä niin mukavaa hänen työnsä on.

Tervetuloa kotiimme, luultavammin törmäät Sariin jo tullessasi!

Kategoria(t): Arkielämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s