Pupu Loikkasella on monta nimeä ja monta ystävää

Rexi-Pupu on hurmannut kodin väkeä ja se on saanutkin jo vankkumattoman ystäväporukan niin asukkaista kuin henkilökunnastakin. Ystävyyden myötä Rexi on myös saanut uusia nimiä, kuten Pupu Loikkanen ja Romeo. Rakkaalla lapsella on siis monta nimeä.

91-vuotias Erkki Lehto vierailee pupun luona päivittäin. Hän on myös ristinyt pupun uudelleen Pupu Loikkaseksi. Hän kertoo, että hän viettää aikaa pupun luona laulaen, vihellellen ja jutellen. Hän kertoo yrittävänsä selvittää, mikä ääni erityisesti on Pupu Loikkasen mieleen.

– Mukavinta oli, kun Pupu Loikkanen ilmaisi kolmantena päivänä hyväksyneensä minut. Silloin se jo odotti minua ja jäi kuuntelemaan ääniäni eikä lähtenyt koppiinsa piiloon. Sitä on kiva seurata. Minä juttelen tai laulelen ja se syö ruokaansa. Selkeästi salaatti on sen herkkua ja se syökin parhaat palat päältä, Erkki naurahtaa.

Kokkimme Mirva Viitanen on myös luonut kiinteän suhteen Rexi-pupuun. Hän vie pupulle ruokaa jokaisena työpäivänään. – Hauska on ollut huomata, että nykyisin pupu jo tietää avainteni kilinästä, että pian se saa herkkuja. Alku-ujostelujen jälkeen se on nykyisin aina iloisen oloinen minun saapuessani ja palkitsen sen silityksillä ruoan lisäksi, Mirva kertoo pupusta.

Ja tyytyväiseltä pupu elämäänsä vaikuttaakin.

Kategoria(t): Arkielämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s