Suomen luonnon päivää juhlistamassa Yyterissä

Sata päivää ennen satavuotiaan Suomen itsenäisyyspäivää juhlittiin Suomen luonnon päivää. Pihlavasta kolme ladyä saattajineen suuntasi Yyteriin juhlan merkeissä, Ravintola Helmessä esiintyi Porin sotaveteraanilaulajat ja luvassa oli myös yhteislaulua harmonikan säestyksellä. Unohtamatta tietenkään kaunista merimaisemaa, josta saimme nauttia.

Porin sotaveteraanilaulajat esiintyi ensin ulkona ja seuraavan setin sisätiloissa. Esiintymisten välissä oli yhteislaulua. Sininen ja valkoinen oli yksi pöytäseurueemme toiveista ja komeasti se yhdessä vedettiinkin. Laulutuokion jälkeen nautittiin tuoreita munkkieja ja kahvia, rupateltiin mukavia sekä nautittiin rantamaisemista.

Muistoksi mukaan tarttui Maijalle myös laulajien cd, jotta hän saa kuunnella kaunista musisointia kodillakin.

Yyterissä oli myös muuta toimintaa. Maija innostui valtavasti Leader Karhudeudun järjestämästä hunajapurkkiammunnasta. Ja periksi ei annettu ennen kuin kaikki purkit oli vesipyssyllä saatu nurin.

”Tosi ihana reissu jälleen kerran ja taas on uusia muistoja tallessa”, kommentoi Maija. Ja samaa mieltä olivat myös muut osallistujat.

 

Kategoria(t): Arkielämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s