Kaupungilla ostoksilla

Pihlavan ikäladykaksikko saattajineen suuntasivat keskustaan ostoksille. Torilta lähti matkaan mukaan nahkiaisia. Kauppahalliin oli myös tietysti poikettava.  Toinen ikäladyistä kertoikin käyneensä aikanaan ahkerasti hallissa kalaostoksilla. Nyt tuo kalatiski oli tyhjillään ja omistajat olivat jääneet viereisen myyjän mukaan eläkkeelle. Onneksi löytyi kuitenkin toinen kalatiski ja näin silakkapurkki päätyi iltaevääksi mukaan matkaan. Myös savumakkara, makkaralenkki, kutunjuusto ja karkit löysivät tiensä naisten kasseihin. Kahvit nautittiin  kauppahallin kahviossa muistellen vanhoja ja osuipa käsintehty puuvillainen kassikin silmiin kahvitellessa. Sekin lähti kohti Pihlavaa naisten seurassa.

Pöytälamppu oli ostoslistalla. Kävelykadulta löytyi perinteikäs Sähköliike Helle & Helle. Pienen ongelman tuotti se, että kauppaan ei ollut esteetöntä kulkua, mutta asia hoidettiin niin, että myyjä kävi ulkona esittelemässä vaihtoehtoja. Ja sopiva lamppu sieltä sitten löytyikin yöpöydälle vietäväksi.

Kävelykadulla tuli vastaan myös ihastuttava whippet, Lily Marleen, joka ansaitsi rapsutukset iloisella olemuksellaan.

Mieltä piristävä iltapäivä kaiken kaikkiaan. Hyvällä mielellä osalliset lähtivät taksin kyydissä takaisin kohti Pihlavaa. Ja ilta kuluikin sitten matkaan lähteneiden herkkujen parissa.

 

Kategoria(t): Arkielämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s