Uusia karvakavereita

Suomalaisella palvelukodilla leivottiin neljä uutta Karva-Kaverien toimintaan soveltuvaa karvakaveria.  Mistä oikein oli oli kyse?

Suomen Karva-Kaverit käyvät vapaaehtoistoimintana ilahduttamassa vanhuksia, kehitysvammaisia, lapsia ja nuoria lastenkodeissa, päiväkodeissa, kouluissa ja erilaisissa tapahtumissa. Suomen Karva-Kaverit ry kehittää myös eläinavusteista työskentelyä. jossa eläimen avulla tuodaan iloa ja vahvistetaan ihmisen terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia, ehkäistään ihmisten hyvinvoinnin ongelmia ja tuetaan ongelmia kohdanneita ihmisiä.

Kodillamme järjestetyssä testitilaisuudessa haettiin siis uusia innokkaita toimintaan soveltuvia lemmikkejä.

Paikalla oli kolme koiraa ja yksi kissa. Nuorin testatuista oli 4 kk ikäinen keeshondpentu Halla, viralliselta nimeltään Henniina’s Lumiukko.  Pentumaisen innokas Halla käyttäytyi kuitenkin erittäin ihastuttavasti eikä pelännyt mitään.

Myös 8 kk vanha tiibetinspanieli Sepi sekä vuoden ikäinen australian labradoodle Ruu läpäisivät testin.

Suuren vaikutuksen teki myös maatiaiskolli Peetu, joka hurmasi jo testiosion teoriaosuuden aikana köllötellessään pöydällä ja nauttiessaan ihmisten läheisyydestä.

Onnittelut kaikille läpimenneestä testistä. Hienoja uusia Karva-Kavereita on siis jälleen luvassa vierailuille. Toivottavasti mahdollisimman moni näistäkin nähdään kodeillamme tulevaisuudessakin.

Kategoria(t): Arkielämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s