Kaupunkijunaretkellä

Porin suomalainen vanhainkotiyhdistys tarjosi palvelukodin väelle jälleen kesäretken Kirjuriluotoon Poritar-kaupunkijunalla. Sää mietitytti retkipäivän aamuna, mutta hieman ennen lähtöaikaa sade lakkasi, ja saimme nauttia matkamme sateettomasta säästä. Ja perillä Kirjurinluodossa jo aurinkokin pilkisti niin, että ilma lämpeni huomattavasti. Takaisin tullessa sitten jo aurinkokin otti kunnolla osaa mukavaan kesäretkeemme.

Kodilta lähdettiin kohti Kirjurinluotoa keskustan kautta. Kirjurinluodossa nautittiin kahvit ja pullat sekä vietettiin mukavia juttuhetkiä puolin ja toisin. Kotimatkalla näimme Puuvillan sekä muutenkin niin muuttuneen Porin kaupunkikuvan. Retkeilijät yhdessä tuumin ihmettelivät, kuinka paljon oli moni paikka jo muuttunut siitä, kun he olivat viimeksi näissä paikoissa käyneet. Palatessamme takaisin kodillemme, odotti kodilla jo pitkä rivi rollaattoreita omistajiaan.

Lämmin kiitos Porin suomalaiselle vanhainkotiyhdistykselle tämän jo perinteeksi muodostuneen retken järjestämistä. Mukava ja rento retki kaiken kaikkiaan.

Mikäli haluat lukea lisää Porin suomalaisesta vanhainkotiyhdistyksestä, pääset yhdistyksen nettisivuille tästä. 

Kategoria(t): Arkielämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s