Pikkuiset kaviot kruunasivat joulujuhlan

Porin Suomalaisen palvelukodin joulujuhla oli taatusti ikimuistoinen upeine ohjelmanumeroineen. Aivan juhlan aluksi saapui palvelukodin ovesta jotain lähes valkoista. Sillä oli neljä jalkaa ja kaviot. Ja kyllä – se oli ihka elävä poni. Iita-poni asustaa Porin raviradalla. Iita käyttäytyi vierailulla täydellisesti ja sai osakseen valtavan määrän ihailua, rapsutuksia, taputuksia sekä herkkujakin tietysti. Iita ehti käymään myös vierailulla asukashuoneessa. Moni asukkaista oli sitä mieltä, että Iita-ponin vierailu oli koko vuoden kohokohta.

Iitan vierailun jälkeen saimme nauttia Vähärauman koulun 6-luokkalaisten ihanasta joulukuvaelmaesityksestä.  Kaunis kiitos kaikille siihen osallistuneille. Saattelitte meidät hienosti joulutunnelmaan.  Tämän jälkeen juhlasaliin tulla tupsahti kuka muukaan kuin tietysti itse joulupukki.

Joulupukin lähtiessä takaisin Korvatunturille vuorossa oli  musiikkia tuttujen esiintyjien, Erkki Lundgren ja Reijo Nevanrannan toimesta. Joululaulut raikasivat ja tanssimaankin päästiin. Välissä nautittiin suussa sulavia joulutorttuja ja jälleen tanssittiin.

Oli mitä upeimmat joulujuhlat.

Kategoria(t): Arkielämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s